Home Svijet U zabavnom parku poginuo tinejdžer (17), teško ozlijeđena i djevojka (19)

U zabavnom parku poginuo tinejdžer (17), teško ozlijeđena i djevojka (19)

0
U zabavnom parku poginuo tinejdžer (17), teško ozlijeđena i djevojka (19)

Sedamnaestogodišnji mladić je poginuo, a 19-godišnja djevojka teško je ozlijeđena u nesreći koja se dogodila u noći na nedjelju u zabavnom parku blizu grada Beziersa na jugu Francuske, rekao je državni tužitelj Raphael Balland.

U nedjelju ujutro zatvoren je lunapark u Cap d’Agdeu blizu Beziersa, a policija je ogradila područje oko njega, rekao je dopisnik AFP-a.

“Dvije su osobe stradale dok su bile na atrakciji ‘Adrénaline’. Sedamnaestogodišnjak je podlegao ozljedama, a 19-godišnja djevojka hitno je prevezena u bolnicu u Montpellieru”, rekao je Balland.

Otvorena je i sudska istraga zbog ubojstva i nehotičnog nanošenja ozljeda, a četvorica muškaraca, među kojima i voditelj zabavnog parka privedeni su u nedjelju u tri sata da bi razjasnili što se dogodilo.

Tijekom noći je bilo vjetrovito, “što je rijetkost u Agdeu”, rekao je AFP-u gradonačelnik toga grada Gilles d’Ettore, kazavši da su nesreću mogli prouzročiti snažni naleti vjetra.

Dodao je i da do danas nije donesena nikakva općinska uredba o prekidu rada ovakvog tipa adrenalinske atrakcije u slučaju vjetra, jer se o tomu dosad nije raspravljalo na općinskim sastancima.

Haber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here