Home Svijet Potresna ispovijest oca nastradalog navijača AEK-a

Potresna ispovijest oca nastradalog navijača AEK-a

0
Potresna ispovijest oca nastradalog navijača AEK-a

U Elefsini, gradu u kojem je živio i radio nesretni Michalis Katsouris, atmosfera je teška i velika je žalost zbog njegove smrti ispred stadiona AEK-a u New Philadelphiji. Rodbina i prijatelji su šokirani.

Svi pričaju o mirnoj radničkoj mladosti koja je voljela svoj AEK, dok otac nesretnog navijača prvi put otvara svoje srce.

“Na žalost, moje dijete je otišlo, a bojim se kako će otići još djece. Želim se prvo pozdraviti s mojim sinom, a nakon toga ću više pričati. Sve što me sada zanima je da se oprostim s Michalisom te da se nađe njegov ubojica”, riječi su oca 29-godišnjeg Michalisa koje prenosi grčka Gazzetta.

Rodbina i prijatelji o Michalisu govore najljepše riječi. U petak, 11. augusta spremaju se za posljednji pozdrav od njega. Michalisa opisuju kao marljivog radnika s velikom strašću: AEK. Kobne noći kažu da je otišao u New Philadelphiju kupiti kartu za utakmicu svog kluba.

“Bio je tiho dijete koje je bilo vrlo ljubazno i ​​puno poštovanja”, rekao je lokalni poduzetnik za Star News. prenosi n1

Haber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here