NaslovnicaSvijetOčuh ubio dijete (4) tučkom za meso

Očuh ubio dijete (4) tučkom za meso

Objavljeno:

spot_img

Dijete je ubijeno u januaru ove godine, a sada su se pojavili detalji iz istrage, koji otkrivaju da je dijete preživljavalo pakao mjesecima uoči smrti, kada ga je, kako se sumnja, očuh tukao do smrti tučkom za meso.

U optužnici kojom se očuh i majka terete za smrt dječaka navodi se da je Malgorzata mjesecima zlostavljala dijete i da nije svog partnera sprečavala kada je mališana tukao.

Jeziv slučaj otkriven je sredinom januara, kada je Danijel pozvao hitnu pomoć i rekao da su dijete pronašli u krevetu bez znakova života.

Ubrzo su došle ljekarske ekipe koje su pokušale reanimaciju dječaka, ali bez uspjeha. Dok je majka neutješno plakala pokraj kreveta, Danijel je djelovao hladan.

Ljekar je tada primjetio povrede na tijelu malog Fabijana, zbog čega je postao sumnjičav. Majka i očuh su tvrdili da je mališan par dana ranije pao niz stepenice, ali povrede su ukazivale da nisu nastale prilikom pada.

Prilikom obdukcije postalo je sigurno da mališan nije slučajno preminuo.

Tokom istrage policajci su otkrili da je mališan više mjeseci trpio stravično nasilje. Kako prenosi “Bild”, Malgorzata se u maju 2022. godine sa dječakom preselila iz Poljske u Njemačku, a Danijela, koji radi kao vozač viljuškara, upoznala je preko TikToka.

Danijel iz prethodnih veza ima troje dece i od ranije je poznat socijalnim službama zbog nasilja. Takođe, otkriveno je da je Malgorzata, koja osim Fabijana ima još jedno dijete, u Poljskoj prijavljena zbog zanemarivanja djece.

Prilikom istrage, policija je češljala i telefone majke i očuha, a u porukama koje su razmjenjivali otkriveno je kako su mučili malog Fabijana i njegovu sestru.

Djecu su između ostalog, kako navodi “Bild”, tukli kaiševima i kablovima od punjača za mobilni telefon. Mališanima nisu dozvoljavali da jedu i zaključavali su ih u orman.

U telefonima su pronađeni i snimci na kojima se vidi kako je Danijel tjerao malog Fabijana da pred njim kleči, dok su mu rukice vezane za stolicu, prenosi “Telegraf”.

Prilikom obdukcije otkriveno je i da je dječaku nekoliko nedjelja prije smrti bila polomljena gornja vilica.

Vjeruje se da je dječak brutalno prebijen u decembru 2022. godine, kada ga je Danijel udarao šakama po glavi. Tom prilikom dječaku je izbijen i zub.

Mališana niko nije odveo kod ljekara, pišu Nezavisne.

Haber.ba

Posljednje objavljeno

Pročitaj i ovo

Damir Nikšić uputio inicijativu koja bi udarila po džepu one koji imaju više stanova, a ne koriste ih

Damir Nikšić, zastupnik Naše stranke u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH, uputio je danas...

Ugostiteljski objekti do 50 m² mogu biti samo ‘pušački’ ili ‘nepušački’. Veći moraju odvojiti pušače i hranu

Po jednom od nacrta pravilnika o implementaciji Zakona o kontroli i ograničenoj upotrebi...