Home Svijet Gola kosi travu, održava farmu i zgrće milione: Dala otkaz na poslu i pokrenula nevjerovatan biznis

Gola kosi travu, održava farmu i zgrće milione: Dala otkaz na poslu i pokrenula nevjerovatan biznis

0
Gola kosi travu, održava farmu i zgrće milione: Dala otkaz na poslu i pokrenula nevjerovatan biznis

Majka dvoje djece iz Australije zarađuje desetine hiljada dolara mjesečno snimajući se kako gola ili vrlo oskudno odjevena šeta i radi na svojoj farmi, piše Daily Mail.

Hani Bruks (Honey Brooks) zaradi i do 90 hiljada dolara mjesečno objavljujući na platformi za dijeljenje eksplicitnog sadržaja, „Only Fans“.

Ova 32-godišnjakinja istvremeno uređuje svoju internet stranicu, ali i veliku farmu na kojoj živi sa svoje dvoje djece.

Počela je ovo raditi 2021. nakon što je napustila marketinški posao. Uz pomoć svog supruga, izgradila je unosnu karijeru dok naga obavlja svakodnevne poslove na farmi.

– Voditi farmu, biti majka, imati muža koji radi daleko i voditi OnlyFans – to je puno posla – rekla je Hani.

Iako je svaki dan drugačiji, Hani se obično rano budi, popije kafu i odvede djecu u školu, a nakon što pospremi kuću, baca se na pravi posao.

– Bavim se baštovanstvom, ali na pomalo bezobrazan način. Bezobrazno ću kositi travnjak ili voditi svoje pse na trčanje. Snimam sebe kako obavljam svakodnevne stvari, ali tako da sve to izgleda pomalo drsko – kaže Hani.

Dan obično počinje snimanjem prilagođenog sadržaja ili video pozivima jedan na jedan s klijentima koji dobro plaćaju, a zatim odlazi na farmu gdje paralelno s poslovima u poljoprivredi, snima seksi fotografije i videe.

Hani kaže da ta snimanja njene dane i svakodnevne zadatke čine zabavnijima i uzbudljivijima.

– Obožavatelji to vole jer je sve autentično, sve je istina. To sam prava ja kako radim na svojoj farmi – kaže.

– Neću se šminkati i oblačiti donji veš i pozirati u spavaćoj sobi. Napolju sam i radim stvari koje bih inače radila, ali oni samo vide tu moju drsku stranu – rekla je zvezda OnlyFansa i otkrila ko su joj najčešći pratioci.

– Na OnlyFansu me prati puno fizičkih radnika koji vole devojke s farme, ali također imam puno muškaraca iz grada koji su stalno u zatvorenom, pa im prija ovakav sadržaj. To su tipovi koji vole da borave na otvorenom. To im daje osećaj da mogu da povrate kontakt s prirodom i oni to na neki način rade preko mene – kazala je.

Nakon što pokupi djecu iz škole, Hani je samo mama dok oni ne odu da spavaju. Tada ona obavlja administrativnu i marketinšku stranu posla. Dio njenog posla također je primanje zahtjeva od klijenata, a iako je vrlo otvorena i ne uznemiravaju je fetiši, bilo je i nekih iznenađenja.

– Dobijam puno zahtjeva da budem potpuno obučena ili da hodam kroz blato i onda skidam blato sa stopala – rekla je.

– Jednom sam morala da popušim cigaretu potpuno obučena, a tip nije hteo da govorim. Za mene je to neobično – zaključila je Hani Bruks.

Njen muž Henk ne samo da joj pruža potpunu podršku, već je i uključen u njen posao, pa par često zajedno snima sadržaj kada je on kod kuće. Njihova djeca su premlada da bi znala šta im roditelji, zapravo, rade.

– Znaju da radim na društvenim mrežama i koristim TikTok, ali ne znaju šta konkretno. Doći će vrijeme kada ćemo sjesti i razgovarati s njima o tome, ali to treba da bude onda kad oni budu za to spremni – rekla je Hani.

OnlyFansom je počela da se bavi na sugestiju prijateljice, a u nekoliko meseci zaradila je godišnji kućni budžet.

– Počelo je prilično polako i prilično mekano. No primjetili smo da tako možemo lijepo zaraditi i pritom zadržimo svoju slobodu. Jednom sam samo za sedmicu zaradila 45.000 dolara. Sjećam se svog prvog posla koji sam radila nakon što sam napustila školu. Bila sam tako uzbuđena jer je plata bila 40.000 dolara godišnje – rekla je.

– Ulažem svoje srce i dušu u to. Zaista je nevjerovatno kada imate platformu koju volite i na kojoj možete da radite i dobro zaradite – kaže preduzetna Hani Bruks.


Haber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here