Home Sport Bivši Zmaj odbio VIP ulaznice: Meč sa Ukrajinom će gledati sa tribina

Bivši Zmaj odbio VIP ulaznice: Meč sa Ukrajinom će gledati sa tribina

0

Naime, poznato je da će na dan polufinalne utakmice baraža za Euro između BiH i Ukrajine biti odigrana i humanitarna utakmica u organizaciji udruženja Pomozi.ba i BH Fanatikosa na kojoj će nastupiti najvatreniji navijači bh. selekcije i legende koje su nosile reprezentativni dres.

Jedna od njih je i Ervin Zukanović koji je od svog kluba Asterasa zatražio slobodan dan kako bi se odazvao pozivu i došao na humanitarni meč.

Osim što je time stekao dodatno poštovanje bh. navijača, Zukanović je uradio još nešto što ga je dodatno zacementiralo u srca istinskih patriota naše zemlje.

Naime, Fudbalski savez Bosne i Hercegovine ponudio je Zukanoviću VIP ulaznice za utakmicu protiv Ukrajine, no on ih je odbio te odlučio utakmicu gledati sa tribina zajedno sa BH Fanatikosima.

Zukanović će u korteu sa BH Fanatikosima doći na utakmicu i zajedno sa njima sa sjeverne tribine Bilinog polja bodriti nekadašnje saigrače.

Podsjetimo da je Zukanović za bh. reprezentaciju nastupao u periodu od 2012. do 2019. godine i za to vrijeme odigrao 38 utakmica.

(24sata.info/Vijesti.ba)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here