Home Regija ZAPREPASTIO ISTRAŽITELJE: Noin ubica dao ŠOK izjavu: “Nisam htio da joj uništim lice, ipak sam je volio”!

ZAPREPASTIO ISTRAŽITELJE: Noin ubica dao ŠOK izjavu: “Nisam htio da joj uništim lice, ipak sam je volio”!

0
ZAPREPASTIO ISTRAŽITELJE: Noin ubica dao ŠOK izjavu: “Nisam htio da joj uništim lice, ipak sam je volio”!

Ubica je najvjerovatnije zadavio Nou pa je njeno telo rasparčao nožem i rasporedio ga u četiri posude sa hemikalijama, koje su uništile tkivo i kosti! Prema rečima izvora Kurira, istražitelji još uvek nisu sa sigurnošću utvrdili kog dana se zločin tačno dogodio.

“Ono što je posebno strašno u ovom slučaju, jeste to što je O. D. na ovaj način želio da uklonu tragove svog zločina. Uništio je gotovo sve dijelove tijela, ali ne i glavu. Kako je, navodno, sam rekao zaprepašćenim istražiteljima, “glavu nije istopio u kiselini, jer je volio Nou”. “Ipak sam ja nju volio, nisam mogao da joj uništim lice”, navodno je izgovorio dok su istražitelji vršili pretres njegovog stana nakon što je priznao zbistvo – kaže naš izvor.

O. D. juče je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gde je odlučio da se brani ćutanjem, iako je prethodno u policiji priznao sve i rekao da ne zna kada i kako je ubio svoju partnerku, jer je “bio pod dejstvom dro*e i alkohola”. Tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da O. D. odredi pritvor da ne bi uticao na svjedoke, da ne bi ponovio krivično djelo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti. Sud je prihvatio predlog i osumnjičenom je određen jednomesečni pritvor.

“Prema naredbi o sprovođenju istrage, sumnja se da je neutvrđenog dana, u periodu od 17. juna do 6. jula, u stanu u kojem prijavljeno stanuje u centru Beograda, na svirep i podmukao način O. D. ubio oštećenu N. M. To je uradio tako što je, kako se sumnja, kada je N. M, sa kojom je bio u emitivnoj vezi, došla kod njega u stan, osumnjičeni ušao sa njom u verbalni i fizički sukob, te ju je najvjerovatnije zadavio i uz pomoć, najvjerovatnije noža, isjekao tielo na više dijelova”, navodi se u saopštenju tužilaštva. Kako su dalje naveli, Noine dijelove tijela rasporedio je u čak četiri posude.

“Potom je te dijelove tijela rasporedio u veću PVC kutiju, manje PVC bure, jedan manji balon za vodu i jednu PVC kantu u koje je sipao za sada nepoznatu hemikaliju, kako bi hemijskim putem razložio sve dijelove tijela pokojne, odnosno svo njeno tkivo i kosti i na taj način lakše se oslobodio tijela i sakrio sve tragove”, naveli su iz beogradskog Višeg javnog tužilaštva.

Sumnja se da je motiv zločina ljubomora, a kako su ispričali rođaci i prijatelji ubijene Noe, O. D. je i ranije bio nasilan prema njoj, tukao ju je i svađali su se često.

Roditelji išli da prepoznaju tijelo
Porodica Milivojev u Kovilju sprema sahranu, koja će prema riječima rođaka, biti organizovana tek od ponedeljka. “Roditelji su išli na prepoznavanje tijela, ali još uvijek im nisu rekli kada će moći da preuzmu posmrtne ostatke”, kažu za Kurir iz porodice.

“On je prije nekoliko godina imao saobraćajnu nezgodu, prevrnuo se traktor u šumi i povrijedio ga. Nikada se nije u potpunosti oporavio. Mišići na nogama su mu atrofirali zbog čega je morao da hoda uz pomoć štaka, a vjerovatno je zato i odabrao da se bavi poslom koji može da radi od kuće”, kazao je izvor. Stanari višespratnice u centru Beograda gdje se dogodilo jezivo ubistvo naveli su da je osumnjičeni uvijek bio čudan. “Djelovao je kao psihopata i često dezorjentisano i pogubljeno”, rekli su oni.

Prijateljica Noine porodice kaže da je ona cijelog života trpila teror, naročito psihički.

“Ona je bila tako dobra da je sve praštala, i kome je mogla, a i kome nije mogla oprostiti neke uvrede koje su joj kroz život svakodnevno nanosili. I na Tiktoku su je vrijeđali, to je strašno”, kaže prijateljica i dodaje da se Noa drastično promijenila kada je prije oko godinu dana ušla u vezu sa O. D.

“Od vedre i nasmijane djevojke, postala je zatvorena osoba. Počela je da puši, da pije, on je napravio drugu osobu od nje. On je bio stariji, ja ne znam da je imao prethodne veze. Njena majka ga nikad nije vidjela, zato je i branila Noi da se viđa sa njim”, ispričala je prijateljica. prenosi noviHaber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here