Home Regija Ujutro izašao iz zatvora, uveče ubio oca

Ujutro izašao iz zatvora, uveče ubio oca

0
Ujutro izašao iz zatvora, uveče ubio oca

Do stravičnog nasilja u porodici došlo je u porodičnoj kući u Ulici Crni Marko u Vlasotincu gdje su otac i sin živjeli sami. Kako kažu, Slavoljub ova supruga se od nasilnog sina sklonila u starački dom pa su njih dvojica u kući ostali sami.

“Slavoljub je bio veliki gospodin, vrhunski muzičar ali je imao muku sa sinom. Predrag je imao tumor na mozgu pa je cela mahala skupljala novac za njegovu operaciju. Kad je operisan počeo je da maltretira roditelje. Oca je tukao non stop, stalno su mu bile modre oči od batina a sad ga je dokrajičio”, kaže Biljana Ilić, komšinica ove porodice.

Dodaje da je Predrag često bio u zatvoru zbog nasilja.

“Svakog je vređao, ne samo oca i majku, dobacivao je ženama kako je on veliki švaler. To može da vam potvrdi cela mahala, zlo jedno od čoveka. Roditelji su se borili za njega ali je majka morala da pobegne iz kuće. Da je ona bila tu, verujem da bi i nju ubio”, zaključila je Biljana.

Jasmina Stojiljković, čija je kuća u neposredno blizini mjesta zločina kaže da su izašli na ulicu kada su vijdeli policiju i Hitnu pomoć. prenosi novi

“Znali smo da je Slavoljub napao sin jer je to stalno radio. Međutim, u tom trenutku nismo znali da je mrtav. Tek kada smo videli pogrebno vozilo, shvatili smo da je sa njim gotovo. Strašno je to, pogotovo što je Predrag tog jutra izašao iz zatvora a uveče je ubio oca. Mnogo smo se svi potresli, ne znam kako je usmrtio oca, svašta se priča, da je pretučen pa i zaklan”, navela je Jasmina.

Slavoljub je sahranjen danas na vlasotinačkom groblju, prenosi Telegraf.rs.Haber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here