NaslovnicaRegijaUBICA NA ISTOJ SLICI SA ŽENOM I LJUBAVNICOM: KASNIJE JEDNU RANIO, DRUGU...

UBICA NA ISTOJ SLICI SA ŽENOM I LJUBAVNICOM: KASNIJE JEDNU RANIO, DRUGU UBIO, A POTOM I SEBE!

Objavljeno:

spot_img

Zločin koji je počinio Zoran odigrao se rano jutros. On je prvo iz vatrenog oružja teško ranio svoju ljubavnicu I. K. (44) u predjelu glave u Kruševcu, a potom između sela Kukljin i Jasika ubio svoju suprugu V. R. (50). Zoran je potom izvršio samoubistvo.

Šta je prethodilo ovom zločinu za sada nije poznato, međutim, na Zoranovim društvenim mrežama mogu se vidjeti fotografije na kojima sa navodnom ljubavnicom bere grožđe, a ono što je najšokantnije jeste da na nekoliko fotografija se grle njegova supruga i njegova ljubavnica.

Na jednoj od fotografija koje su nastale u avgustu 2022. godine, Zoran u vinogradu pozira sa gajbicom do pola punom grožđa dok I. K. (44) sa osmijehom na licu slika “selfi”.

Osim toga, na fotografiji koja je takođe nastala u avgustu 2022. godine, Zoranova supruga V. R (52) i I. K. zagrljene poziraju pored saobraćajnog znaka na ulazu u selo Milutovac iz kojeg je on.

Sljedeća fotografija nastala je istog dana. Međutim, sada između njih dvije stoji Zoran, a V. R. i I. K. poziraju sa osmijehom na licu. PRENOSI HayatHaber.ba

Posljednje objavljeno

Pomoću ovog jednostavnog trika vaš hljeb će biti svjež mnogo duže

Međutim, TikTok korisnica Sammar Charif, tvrdi da ovo nije najbolji način da vam...

Strategija za unapređenje prava osoba s invaliditetom u FBiH na proljeće

Na prijedlog Federalnog ministarstva rada i socijalne politike, Vlada Federacije BiH donijela je...

Pročitaj i ovo