Home Regija Osumnjičeni za ubistvo Noe Milivojev (18) u vlasništvu ima čak tri firme: “Zbog povreda u nesreći, hoda uz pomoć štaka”

Osumnjičeni za ubistvo Noe Milivojev (18) u vlasništvu ima čak tri firme: “Zbog povreda u nesreći, hoda uz pomoć štaka”

0
Osumnjičeni za ubistvo Noe Milivojev (18) u vlasništvu ima čak tri firme: “Zbog povreda u nesreći, hoda uz pomoć štaka”

Završio je za elektrotehničara telekomunikacija. Ima vrlo dobra finansijska primanja, s obzirom na to da drži firme za programiranje, piše Kurir.

Ognjen D. je navodno prije nekoliko godina imao saobraćajnu nesreću u kojoj su mu teško povrijeđene noge i zbog toga koristi štaku.

– On je prije nekoliko godina imao saobraćajnu nesreću, u kojoj su mu povrijeđene noge. Nikada se nije u potpunosti oporavio. Mišići na nogama su mu atrofirali zbog čega je morao da hoda uz pomoć štaka – kazao je izvor.

Komšije zgrade u kojoj se dogodio zločin u šoku

Komšije iz zgrade u Cara Lazara, gdje je Noa ubijena, u šoku su nakon jezivog zločina koji se dogodio u njihovoj zgradi.

– Dio gdje je i njegov stan se uglavnom iznajmljuje kao stan na dan, ali je on tu dugo bio. Nju smo zapazili više puta uglavnom je istrčavala iz zgrade ili dolazila kasno – kaže jedna komšinica.

Jedna od stanarki ove zgrade je ispričala da su je komšije upozoravale da je osumnjičeni “problematičan”. – Ne znam više ni šta da kažem, ni šta da mislim. Kamo sreće da sam nešto čula, vidjela ili primjetila, pa da sam reagovala. Previše mladih je ubijeno – započinje priču ova starija Beograđanka.

Kaže da je osumnjičenog Ognjena D. s vremena na vrijeme sretala na ulici, ali nikad u periodu kada ljudi obično idu na posao i da “ne zna čime se bavio”. Nikada ga nije vidjela sređenog, već uvijek obučenog u stare stvari.

Podsjetimo, osumnjičeni je danas saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Iako je on isprva policiji priznao zločin, kod tužioca je odlučio da se brani ćutanjem i da ne iznosi odbranu.

Više javno tužilaštvo je u svom saopštenju otkrilo na koji način je Ognjen D. ubio Nou, kao i kako je pokušao da prikrije tragove i da se otarasi tijela.Haber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here