Home Regija NEVRIJEME IZAZVALO NEZAPAMĆEN ODRON: Pogledajte dramatične snimke, kamenje pada na automobile, bujice nose mostove (VIDEO)

NEVRIJEME IZAZVALO NEZAPAMĆEN ODRON: Pogledajte dramatične snimke, kamenje pada na automobile, bujice nose mostove (VIDEO)

0
NEVRIJEME IZAZVALO NEZAPAMĆEN ODRON: Pogledajte dramatične snimke, kamenje pada na automobile, bujice nose mostove (VIDEO)

Nevijreme je napravilo veliku štetu. Manji mostovi su odneseni u kratkoj, ali jakoj oluji dok je zabeležen i odron ispod prevoja Gardena u Dolomitima na severoistoku Italije.

Potoci u opštini Olang blizu granice s Austrijom pretvorili su se u subotu u bujice pa je nekoliko drvenih mostova odnela voda. Lokalne vatrogasne službe izvestile su da su saobraćajnice blokirane blatom.

Snimci na društvenim mrežama prikazuju tri mosta koje je odnela voda dok se potok Furkelbah izlivao iz korita.

Odron od tri kilometra ispod prevoja Gardena smrskao je nekoliko parkiranih automobila.

Meteorolog Diter Peterlin navodi da je u dolini Puster za dva sata palo 50 litara kiše po kvadratu i zabeleženo 500 munja.

Peterlin je najavio nove oluje za utorak.

Veliki komadi leda, podsetimo, oštetili su prošle nedelje avion koji je tokom nevremena poleteo iz Milana za Njujorka, a nastradale su jedna starija žena i i jedna devojčica.Haber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here