Home Regija Nerminova ljubavnica prijeti!? Dženana se oglasila nakon što je pobjegla u Italiju?

Nerminova ljubavnica prijeti!? Dženana se oglasila nakon što je pobjegla u Italiju?

0
Nerminova ljubavnica prijeti!? Dženana se oglasila nakon što je pobjegla u Italiju?

Tužilaštvo provjerava navode da li je policijska službenica Dženana S. otkrila trostrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću gdje se nalazi njegova nevjenčana supruga Nizama Hećimović koju je brutalno prebio, a zatim uživo na Instagramu likvidirao.

Kako je Informer ranije izvještavao, Zijada Vuković Pamuković, tetka ubijene Nizame, rekla je ranije da je nesrećna žena bila kod nje sedam dana sa djetetom prije nego što ju je krvnik pronašao.

– Sedam dana je bila kod mene, osmi dan su izdali lokaciju, osmi dan je saznao gdje se krije. Samo policija znala mjesto na kojem se Nizama skrivala – rekla je Zijada i dodala da joj se Nizama žalila da ima problema i da je zato pobjegla kod nje.

Prema pisanju lokanih medija ubrzo nakon monstruoznog zločina koji je monstrum Nermin Sulejmanović prenesio uživo na Instagramu saznalo se mnogo toga što se dešavalo nekoliko dana ranije.

Naime, objavljen je dokument iz kog se vidi da je Nizama prijavila nasilnika, i šta je tražila, ali i to da monstrumu nije izrečena hitna mjera zabrane prilaska. Potom se saznalo da je Nizaminu adresu odao neko iz policija, da bi se kasnije pojavila još jedna šok informacija da je, mjesto gdje se Nizama krije od monstruma, otkrila njegova ljubavnica policajka Dženana S.

Prema sada najnovijim komentarima koji se pojavljuju na društvenim mrežama Dženana S. je navodno pobjegla u Italiju i navodno prijeti tužbama onima koji su objavljivali njeno ime i fotografije.

 

Koliko je to tačno biće utvrđeno, kao i to da li je zaista ona odala gdje se nesrećna Nizama krije sa bebom.

 

Podsjetimo, nezapamćen zločin dogodio se prije četiri dana, kada je monstrum Sulejmanović, kada je saznao gdje Nizama od njega krije otišao u kuću njene teteka, tamo je ranio Nizaminog rođaka koji je pokušavao da je odbrani.

Nakon toga oteo je Nizamu i njihovo zajedničko dijete i odvezao ih u vikendicu u šumi. Nesrećnu ženu je pretukao dok je vozio do te mjere da ju je potpuno izobličio. Užasu tu nije bio kraj već je dok im je dijete plakalo u lokvi krvi pucao Nizami u glavu. Prije toga je pitao zašto ga je prijavila. Jedva je uspjela da izgovori: ” Plašila sam se za dijete i sebe”

Monstrumu, ni to nije bilo dovoljno već je nastavi da ubija na ulicama Gradačca ubio je oca i sina Džengiza i Denisa Ondera, a ranio suprugu i majku Harisu Onder. Ranio i policajca Huseina Kotorića i to ispred policijske stanice u Gradačcu. Svjestan da ga policija traži kao kukavica je pobjegao na neku farmu gdje je sam sebi presudio, piše Informer.Haber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here