Home Regija Komšije o tragediji u Novom Sadu: Čula se galama, a onda smo saznali strašnu istinu

Komšije o tragediji u Novom Sadu: Čula se galama, a onda smo saznali strašnu istinu

0
Komšije o tragediji u Novom Sadu: Čula se galama, a onda smo saznali strašnu istinu

Sumnja se da su se dvije mlade osobe oko 22 sata popele na vrh solitera i zajedno skočile u smrt, a stanari zgrada kažu za Kurir da su svi jako potreseni.

“Čula se neka galama i lift nekih pola sata nije radio u tom periodu. Nismo znali šta se dešavala, ali smo ubrzo shvatili kada smo čuli rotacije policije i Hitne pomoći. Neko od komšija u dvorištu, sa druge strane zgrade, video je tela mladića i devojke i kad se pribrao nakon šoka pozvao je policiju”, kaže jedan od stanara višespratnice za Kurir i dodaje:

“Svi smo se skupili. Prizor je bio jeziv, ležali su onako jedno do drugog u lokvi krvi… Policija je obezbedila deo dvorišta gde su pali. Oni najverovatnije nisu iz naše zgrade jer da jesu ne bi morali da razbiju ceo deo staklenih vrata kako bi izašli na krov, jer stanari imaju ključ. Naša zgrada ima 16 spratova, ali je jedan stanar od vešeraja na 17 spratu napravio stan tako da tu se nalazi i taj krov”.

Kako su potom naveli, neke komšije policija je već ispitivala o tragediji, a neki će tek davati izjave. Video-nadzor nema na zgradi, kako tvrde stanari, ali susjedne zgrade imaju, pa nije isključeno da će one pomoći inspektorima u daljoj istraz,pišu Nezavisne

Tijela mladića i djevojke poslati su na Institut za sudsku medicinu, gdje će se obaviti obdukcija, a kako se saznaje, na tijelima nema tragova nasilja koji bi ukazali da se u ovom slučaju radi o zločinu.


Haber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here