Home Regija Evo kako su oteli Vanju Đorčevsku, a da to niko nije vidio!

Evo kako su oteli Vanju Đorčevsku, a da to niko nije vidio!

0
Evo kako su oteli Vanju Đorčevsku, a da to niko nije vidio!

Podrum u zgradi u kojoj je živela Vanja Gorčevska korišćen je prilikom njene otmice. Tamo je vezana, nakon čega je stavljena u vreću za spavanje i izvedena iz zgrade, potvrđuju za TV 24 izvori iz istrage.Ova informacija objašnjava njenu neprimećenu otmicu iz zgrade koja se nalazi u neposrednoj blizini Gradskog parka i u čijoj blizini se nalazi mnogo ugostiteljskih objekata, a samim tim i povećan broj ljudi, čak i u ranim jutarnjim satima.

Glavni osumnjičeni Ljupčo Palevski, koji je takođe imao imovinu u istoj zgradi, imao je i ključ od podrumskih prostorija, kao i od ulaznih vrata. Kao što je već poznato, zgradu je izgradila kompanija Una Enterprise, čiji je vlasnik bio Palevski.

“Portaliks” je objavio snimak na kojem se vide ukradena vozila “citroen” i beli “reno” kojima je, prema informacijama, kidnapovana 14-godišnja Vanja Đorđevska,piše Srbijadanas

Prema snimku, u “citroenu” se vide vozač i suvozač sa crnim šeširima, kao i nešto što podseća na belu torbu u zadnjem delu vozila. Na snimcima se vidi i dim od požara na mestu gde je kasnije pronađeno izgorelo vozilo, kao i zatrpano telo ubijene devojke.

Bivša šefica Tužilaštva za gonjenje organizovanog kriminala i korupcije Vilma Ruskovska, danas je u izjavi medijima nakon dodele državne nagrade “Sv. Kliment Ohridski” u Sobranju Republike Makedonije poručila da ovaj slučaj ne sme da ima političku konotaciju jer se radi o dva stravična ubistva, posebno ako se ima u vidu da je jedna od žrtava 14-godišnje dete.

– Mislim da će kolege u Turskoj, odnosno sudije, koje će razmotriti dokaze i odlučiti nakon ekstradicije, sve ovo uzeti u obzir – rekla je ona.Haber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here