Home Regija AKO VIDITE DUGU POSLIJE KIŠE, TO ZNAČI SAMO JEDNO: VADITE ŠAMPANJAC, EVO ŠTA VAM STIŽE U ŽIVOT

AKO VIDITE DUGU POSLIJE KIŠE, TO ZNAČI SAMO JEDNO: VADITE ŠAMPANJAC, EVO ŠTA VAM STIŽE U ŽIVOT

0
AKO VIDITE DUGU POSLIJE KIŠE, TO ZNAČI SAMO JEDNO: VADITE ŠAMPANJAC, EVO ŠTA VAM STIŽE U ŽIVOT

Kako uvijek poslije kiše dolazi sunce, najljepše je kada se ono pojavljuje na kraju pljuska i kada znamo da nas čeka lijep ostatak dana.

Ukoliko nakon kiše vidite dugu, znajte da ne dijeli mnogo ljudi vaše iskustvo.

Evo koje je značenje ovog fenomena:

Znak ohrabrenja

Ponekad duhovni vodiči koriste dugu da nam pošalju poruke ohrabrenja, posebno kada se suočavamo sa izazovima. Ako prolazite kroz teško vrijeme i vidite dugu, život želi da vam stavi do znanja da niste sami.

Znak stabilnosti i mira

Duga se pojavljuje nakon kiše ili oluje i znak je da će se nebo razvedriti. Dakle, jedno od simboličkih tumačenja duge kaže da se i težak period vašeg života bliži kraju.

Uz to, univerzum vam govori da ostanete mirni i održavate emocionalnu i mentalnu ravnotežu. Ako imate problema da kontrolišete svoje emocije, uzmite dugu kao podsticaj da naučite kako da steknete kontrolu nad njima.

Znak dobrih vijesti

Kada se pred vama pojavi duga, vodiči vam kažu da ćete uskoro dobiti dobre vijesti. Ponekad ove dobre vijesti nisu za vas lično, već za nekoga ko vam je blizak. Duga je poruka iz duhovnog svijeta koja vas ohrabruje da ostanete smireni i pozitivni jer ćete uskoro dobiti informacije koje će vam promijeniti život.

Simbol novog početka

Naravno, počeci nisu uvijek laki, ali duga vam govori da će vas univerzum podržati i stati uz vas na novom putu za koji se spremate. Kada vidite dugu, to je kao zeleno svjetlo iz univerzuma da ste spremni za novi početak. Ovo bi trebalo da vam da samopouzdanje koje vam je potrebno da se upustite u nepoznato. Bez obzira da li razmišljate o započinjanju novog posla, veze ili karijere, duhovni vodiči vas podstiču da skupite hrabrost, prionite na posao i prihvatite novi izazov.

Još jedan fenomen nas čeka danas, a to je Lavlja kapija, 8. august vam sprema nešto nevjerovatno – zamislite želju. PRENOSI HAYATHaber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here