NaslovnicaMagazinTOPLA LIMUNADA I KRASTAVAC SU TAJNI RECEPT LJEPOTE SUZANE MANČIĆ! Sve o...

TOPLA LIMUNADA I KRASTAVAC SU TAJNI RECEPT LJEPOTE SUZANE MANČIĆ! Sve o taktici koju praktikuje, ovako je smršala 11 kilograma!

Objavljeno:

spot_img

Nikada se nije libila ni da prizna da je radila određene korekcije, te da dosta ulaže u svoj izgled, a jednom prilikom je otkrila i kako je uspela da za nešto više od mjesec dana skine 15 kilograma.

Naime, ona se u nekom periodu ugojila zbog stila života u Grčkoj gdje živi njen izabranik koji je osvojio prije 23 godine, Simeon Ocomokos. Kako je cijelog života držala dijete, Suzana je pronašla novo rješenje za gubitak kilograma.

– Nikada neću zaboraviti. Bila sam na jednoj svadbi. Kada sam vidjela fotografije, bila sam tako bijesna na sebe. Ja sam pocjepala sve slike i hvala Bogu da ih nemam”, rekla je Suzana koja je došla do kilaže od 89 kg.

“Gde su 89 kilograma, tu su i 90 pa i 100 (smijeh)”, naglasila je i dodala da joj se višak, kako to obično biva u menopauzi, skupljao oko stomaka.
Okrenula se jednoj vrsti keto dijete koja se sastoji od dva praškasta obroka i večere koju je sama pripremala.

“Večera vam dođe kao nagrada. Puna činija miksa zelene salate, komad ribe ili biftek”, nabraja.

Važna caka bila je i topla limunada koju je pila ujutru kao i posebna užina: krastavac.

“Viđala sam Moskovljanke, doterane idu ulicom i jedu krastavac”, istakla je Suzana koja je jedno vrijeme živjela u Rusiji i primenila tu naviku.

Dobro je poznato da je ovo povrće, bogato vodom, pravi saveznik sjajne linije. Suzana bi isjeckala krastavce, stavila u činiju i uzimala ih kao užinu, i to bilo gdje da se nalazila. Praktično rješenje pomoglo joj je u borbi sa kilogramima. Za mjesec dana skinula je 11 kg, a onda neosetno još četiri kilograma.

“Procvjetala sam, brate mili”, poručila je i savjetovala sve da ne odustaju od želje da smršaju kao i da ih ne zavara misao “da je njihovo vrijeme prošlo”.

Haber.ba

Posljednje objavljeno

Pročitaj i ovo

Damir Nikšić uputio inicijativu koja bi udarila po džepu one koji imaju više stanova, a ne koriste ih

Damir Nikšić, zastupnik Naše stranke u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH, uputio je danas...

Ugostiteljski objekti do 50 m² mogu biti samo ‘pušački’ ili ‘nepušački’. Veći moraju odvojiti pušače i hranu

Po jednom od nacrta pravilnika o implementaciji Zakona o kontroli i ograničenoj upotrebi...