NaslovnicaMagazinKada solite pržene krumpiriće – prije ili nakon prženja?

Kada solite pržene krumpiriće – prije ili nakon prženja?

Objavljeno:

spot_img

“Prženi krumpirići – nešto što veseli većinu, nećemo se lagati. No, dvije stavke su nam najbitnije – hrskavost i začinjenost. O hrskavosti u drugom videu, a začini su ti koji čine razliku. Koji začin staviti – tvoj izbor; a trenutak začinjavanja – odmah nakon prženja. Želiš otapanje začina duž cijelog krumpira”, napisao je ispod videa.

Haber.ba

Posljednje objavljeno

Pet članica OSCE-a zabrinuto ponašanjem Dodika. Oglasili se saopćenjem

Predstavnici pet država Zapada u Organizaciji za evropsku sigurnost i saradnju (OSCE) u...

Sastanak u Zagrebu: Čović i Krišto sa Plenkovićem

Predsjednik HDZ-a Bosne i Hercegovine i potpredsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan...

Escobar komentirao Komšićeve optužbe na račun susjednih država

Željko Komšić je u svom jučerašnjem govoru na sjednici Generalne skupštine Ujedinjenih naroda...

Predstavnički dom PSBiH osudio napade na povratnike i zatražio formiranje radnog tijela

Predstavnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine na hitnoj sjednici usvojio je zaključke...

Pročitaj i ovo

Pet članica OSCE-a zabrinuto ponašanjem Dodika. Oglasili se saopćenjem

Predstavnici pet država Zapada u Organizaciji za evropsku sigurnost i saradnju (OSCE) u...

Sastanak u Zagrebu: Čović i Krišto sa Plenkovićem

Predsjednik HDZ-a Bosne i Hercegovine i potpredsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan...

Escobar komentirao Komšićeve optužbe na račun susjednih država

Željko Komšić je u svom jučerašnjem govoru na sjednici Generalne skupštine Ujedinjenih naroda...