Home Ekonomija TRIVIĆEVA SAOPŠTILA LIJEPE VIJESTI U planu uspostavljanje avio-linije za Istanbul

TRIVIĆEVA SAOPŠTILA LIJEPE VIJESTI U planu uspostavljanje avio-linije za Istanbul

0
TRIVIĆEVA SAOPŠTILA LIJEPE VIJESTI U planu uspostavljanje avio-linije za Istanbul

Prema podacima „Aerodroma Srpske“ od januara do aprila prevezeno je oko 140.500 putnika, zabilježen znatno veći broj letova u odnosu na prošlu godinu – rekla je v.d. direktora ovog preduzeća Natalija Trivić, gostujući u Јutranjem programu RTRS-a.

Trivićeva je navela da u toku zimskog perioda sa banjalučkog aerodroma najviše letova ima za zemlje Evropske unije, i da su već od maja uspostavljeni čarter letovi.

– Počeli su čarter letovi za Hurgadu, Tursku, Tunis, a od ove godine uspostavljeni su letovi i za Atinu. Broj čarter letova su povećani je tokom ljetnih mjeseci – istakla je Trivićeva.

Govoreći o eventualnom ukisanjeu linija ona je istakla da Aerodroma Srpske nije dobio zvaničan podatak o ukidanju pojedinih linija.

– Nismo dobili zvaničan podatak za otkazivanje letova i u ovom momentu našim putnicima su i dalje na raspolaganju svi letovi – istakla je Trivićeva.

Navela je da ponedjeljkom i petkom saobraća čarter let od Banjaluke do Tivta.

– U plani su u letovi za Tursku, odnosno za Istanbul tokom čitave godine – najavila je Trivićeva i dodala da će Aerodrom Banjaluka nastaviti da razvija i planira poslovanje kako bi bili operativni za sve putnike.

BONUS VIDEO:

Objava TRIVIĆEVA SAOPŠTILA LIJEPE VIJESTI U planu uspostavljanje avio-linije za Istanbul prenesena sa portala Aloonline.ba.

Bilans.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here