Home Ekonomija Supernova rješenje za uspješno poslovanje: Projektovanje LAN i WAN računarske mreže

Supernova rješenje za uspješno poslovanje: Projektovanje LAN i WAN računarske mreže

0
Supernova rješenje za uspješno poslovanje: Projektovanje LAN i WAN računarske mreže
BANJALUKA – Projektovanje LAN i WAN mreža ključno je za uspješno poslovanje, a u jedinstvenoj ponudi kompanije Supernova nalaze se prilagođena rješenja za brzu komunikaciju, dijeljenje resursa i efikasno radno okruženje.

Lokalna mreža (LAN) čini srž svakodnevnih poslovnih procesa. Zavisno od potreba radnog okruženja, LAN se obično konfiguriše sa brzim žičanim ili bežičnim vezama koje povezuju računarske uređaje unutar iste fizičke lokacije.

Nasuprot tome, širokopojasna mreža (WAN) omogućava povezivanje udaljenih lokacija. Ovo je od suštinskog značaja za ustanove i preduzeća sa više poslovnih jedinica ili udaljenih radnika.

Upotrebom tehnologija poput virtuelnih privatnih mreža (VPN) obezbjeđuje se siguran i šifrovan pristup udaljenim resursima. To olakšava saradnju između timova i smanjuje potrebu za fizičkim prisustvom na istom mjestu. Zato je veoma važan prilagođen dizajn mreže specifičnim potrebama radnog okruženja.

Visokokvalitetna mrežna oprema i dobro postavljena topologija obezbijediće minimalne prekide u radu. U kompaniji Supernova, stručnjaci za LAN i WAN mreže pružaju sveobuhvatan pristup, analiziraju potrebe, biraju komponente i oblikuju topologiju za optimalne performanse.

Za više informacija o ovom rješenju zakažite sastanak sa Supernova timom na ovom linku.

Objava Supernova rješenje za uspješno poslovanje: Projektovanje LAN i WAN računarske mreže prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.

Bilans.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here