Home Ekonomija PlayStation 5 Slim stiže za praznike

PlayStation 5 Slim stiže za praznike

0
PlayStation 5 Slim stiže za praznike

Sony je službeno predstavio novu redizajniranu PlayStation 5 slim konzolu, koja će biti dostupna već od sljedećeg mjeseca te će imati skoro iste tehničke specifikacije kao i postojeće PS5 konzole. U ponudi će i dalje biti dva modela – jedan s ugrađenim čitačem diska, poznat kao standardni model, te Digital Edition, koji dolazi bez čitača diska. Međutim, korisnicima Digital Edition modela će biti omogućeno nadograditi svoju konzolu dodavanjem čitača diska, po cijeni od 120 eura.

Novi PS5 je manji od prethodnog modela, smanjujući svoj obujam za više od 30%, te je i lakši za nekih 20%. Također, umjesto dosadašnje konstrukcije s dvije bočne stranice, novi PS5 dolazi s četiri odvojene stranice koje se lako mogu skidati i zamjenjivati na isti način kao prije. Jedina iznimka je donja desna stranica koja se može prilagoditi ovisno o tome želite li dodati vanjski čitač diska koji se može pričvrstiti na tu poziciju.

Novi PS5 je kompaktniji, s povećanom internom memorijom od 1TB, za razliku od dosadašnjih 825GB. Ostale tehničke specifikacije ostaju nepromijenjene, no cijena ostaje ista, s izuzetkom jedne bitne promjene. Novi PS5 modeli će dolaziti isključivo s postoljem za horizontalni položaj. Ako želite postaviti konzolu vertikalno, postolje će vas koštati dodatnih 30 eura.

Važna je napomena da će ovi slim modeli zamjenuti trenutni model konzola, koji se više neće proizvoditi.

Objava PlayStation 5 Slim stiže za praznike prenijeta sa portala Bajtbox.

Bilans.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here