Home Ekonomija Ovako bi mogao izgledati sljedeći Honorov flagship telefon

Ovako bi mogao izgledati sljedeći Honorov flagship telefon

0
Ovako bi mogao izgledati sljedeći Honorov flagship telefon

Honor je u drugom mjesecu ove godine predstavio Magic 5 flagship seriju pametnih telefona. Iako se pretpostavlja da će njena nasljednica stići početkom sljedeće godine, Honor Magic 6 Pro sada se pojavio na fotografijama uživo.

Honor Magic 6 Pro stići će kao nasljednik Honor Magic 5 Pro telefona. Dvije fotografije na kojima je navodno prikazan Honor Magic 6 Pro prikazuju nam da je zadnja strana prilično ostala nepoznata, s obzirom na to da se telefon nalazi u maskici. Ipak, možemo primijetiti tri senzora kamere i LED blic. Baš kao što je to slučaj sa prethodnikom, očekivati je da Honor Magic 6 Pro ponudi odlične fotografske mogućnosti.

Prednja strana je mnogo jasnija. Tako telefon ima zakrivljeni ekran sa pilulom pri vrhu, koja je prilično uska.

To su u ovom trenutku jedine informacije koje znamo o Honor Magic 6 Pro telefonu, a očekivati je da u narednim sedmicama saznamo mnogo više detalja o njemu.

Podsjećanja radi, Honor Magic 6 Pro ima zakrivljeni LTPO AMOLED ekran dijagonale 6,81”. Telefon je pogonjen Snapdragonom 8 Gen 2, uparenim sa 12 GB LPDDR5X RAM memorijom i 512 GB UFS 4.0 internom memorijom. Napaja se baterijom od 5100 mAh s podrškom za 66 W brzo punjenje i 50 W bežično punjenje. Honor Magic 5 Pro na zadnjoj strani ima tri kamere. Glavni senzor je onaj od 50 MP sa otvorom blende f / 1.6. Ultraširoki senzor je onaj od 50 MP sa vidnim poljem od 122 stepena i otvorom blende f / 2.0. Periskopski senzor je također promijenjen. Riječ je o Sony IMX858 senzoru od 50 MP.

IZVOR/SOURCE

Objava Ovako bi mogao izgledati sljedeći Honorov flagship telefon prenijeta sa portala Bajtbox.

Bilans.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here