Home Ekonomija Nova poslovnica Supernove u Zvorniku

Nova poslovnica Supernove u Zvorniku

0
Nova poslovnica Supernove u Zvorniku

ZVORNIK – Supernova je juče svečano obilježila otvaranje nove poslovnice u ul. Svetog Save 56 u Zvorniku.

U prisustvu korisnika usluga, poslovnih partnera, predstavnika institucija i medija ozvaničen je rad novog prodajnog mjesta u srcu grada.

Direktor Supernove Dario Tučić povodom svečanog otvaranja istakao je da su ponosni što su zajedno sa svojim gostima obilježili otvaranje nove poslovnice u Zvorniku.

„Vjerujemo da će se korisnici naših usluga i svi građani ugodno osjećati u novom modernom prodajnom mjestu i da će u još ljepšoj atmosferi dobiti sve potrebne informacije o korištenju naših usluga i kupovini uređaja iz naše ponude“, naglasio je direktor Tučić.

„Takođe, u ovoj poslovnici će firmama biti predstavljena sistemska biznis rješenja za digitalnu transformaciju sa kojima će unaprijediti svoje poslovanje. Pojasnićemo na koji način ova biznis rješenja djeluju, kako transformišu ključne procese u firmama i na koji način im Supernova pomaže u digitalizaciji“, rekao je Tučić.

Supernova poziva Zvorničane da posjete novu poslovnicu, kao i da zaprate profil na Facebooku Supernova BiH, jer ih povodom otvaranja poslovnice očekuju pokloni dobrodošlice i super iznenađenja.

Radno vrijeme poslovnice je radnim danima od 8 do 16 časova. PR

Foto: Supernova

Objava Nova poslovnica Supernove u Zvorniku prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.

Bilans.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here