Home Ekonomija Nova kampanja Atos banke “Štednja sa 5 zvjezdica” servirana sa pažnjom

Nova kampanja Atos banke “Štednja sa 5 zvjezdica” servirana sa pažnjom

0
Nova kampanja Atos banke “Štednja sa 5 zvjezdica” servirana sa pažnjom

BANJALUKA – Atos bank Banjaluka započela je kampanju za štednju pod sloganom “Štednja sa 5 zvjezdica”, uz atraktivne kamatne stope, koja će trajati do 30.11.2023. godine.

„Naime, radi se o potpuno novom proizvodu kreiranom upravo za ovu kampanju. “Rentna štednja sa isplatom kamate unaprijed” je oročena štednja koja našim klijentima omogućava isplatu kamate unaprijed za cijeli period oročenja. Pored atraktivnih kamatnih stopa, klijentima koji ugovore depozit u navedenom periodu nudimo i mnoge druge pogodnosti. Svi klijenti koji ugovore štednju do 30.11.2023. godine ostvaruju mogućnost ugovaranja VIP paketa proizvoda i to potpuno besplatno za period od 12 mjeseci ili MasterCard Gold kreditnu karticu bez naknade za članarinu, takođe u trajanju od 12 mjeseci.” izjavio je ovim povodom Sandro Mihajlović, član Uprave za Retail Atos bank  Banjaluka.

Izdvojili bismo samo neke od VIP pogodnosti koje nudimo klijentima koji povjere svoj novac našoj Banci, a to su besplatan ulaz u Business lounge zone na aerodromima, premium pogodnosti rent-a-car Hertz i Avis, putno zdravstveno osiguranje za nosioca kartice kao i za cijelu porodicu, auto asistencija (pomoć na putu), niže provizije za plaćanja u EUR zoni kao i u Srbiji i još mnogo toga.

Izbor perioda oročenja je od 13 mjeseci do 60 mjeseci, a minimalni iznos oročenja 1.000,00KM/500,00 EUR.

Više informacija o ovoj promotivnoj kampanji, ali i o ostalim proizvodima i uslugama Banke možete pronaći na našoj web stranici https://atosbank.ba/, u najbližoj poslovnici Banke i putem besplatnog telefona Kontakt centra 0800 59 999.

P. R.

Objava Nova kampanja Atos banke “Štednja sa 5 zvjezdica” servirana sa pažnjom prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.

Bilans.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here