Home Ekonomija Naručite ih na vrijeme – Samsung Galaxy Z Flip5 i Z Fold5

Naručite ih na vrijeme – Samsung Galaxy Z Flip5 i Z Fold5

0
Naručite ih na vrijeme – Samsung Galaxy Z Flip5 i Z Fold5

Pomjerajući granice iz godine u godinu, u svakoj novoj generaciji preklopnih telefona Samsung spaja vrhunski dizajn, napredne tehnologije i nevjerovatne performanse.

Sa novim, još boljim Flex šarkama modeli pete generacije Samsungovih preklopnih telefona su pravo tehničko čudo koji se savijaju po vašoj želji.

Šta je još novo kod Galaxy Z Flip5 i  Z Fold5 telefona?

Galaxy Z Flip5

Na ovom modelu možete još lakše pristupiti vidžetima ili odgovarati na poruke bez potrebe za otvaranjem telefona. Flex Window je najveći spoljašnji Galaxy Z Flip ekran do sada.

Na unutrašnjem impresivnom ekranu od 6,7 inča sve teče glatko a besprijekoran rad omogućava najmoćniji procesor na Galaxy preklopnim telefonima.

Pridružite se Flip strani.

Galaxy Z Fold5

Sa ovim modelom imaćete snagu računara i veliki ekran koji može stati u vaš džep.

Najlakši Galaxy Z Fold do sada, ima spoljašnji ekran od 6,2 inča za vrhunski ugođaj i još bolji multitasking, tako da sve važne zadatke možete obavljati i na njemu.

Kada je otvoren, savršeni zadivljujući ekran dijagonale 7,6 inča poput velikog prozora u svijet, pružiće vam korisničko iskustvo kao nikada ranije.

Među prvima naručite svoj Samsung Galaxy Z Flip5 ili Z Fold5 telefon jer tokom promotivnog perioda od 26. jula do 10. avgusta ove godine svi m:tel privatni i poslovni korisnici koji rezervišu i kupe ove uređaje dobiće duplo više memorijskog prostora sa uštedom i do 300 KM.

Samsung Galaxy Z Flip5 dobićete sa 8/512 GB po cijeni modela sa 8/256 GB memorije, a ako se odlučite za Samsung Galaxy Z Fold5 dobićete sa 12/512 GB po cijeni modela sa 12/256 GB memorije.

Detaljnije informacije o rezervaciji Samsung Galaxy Z Flip5 i Fold5 telefona pronađite na sajtu www.mtel.ba ili pozovite na broj 0800 50 000.

BONUS VIDEO:

 

Objava Naručite ih na vrijeme – Samsung Galaxy Z Flip5 i Z Fold5 prenesena sa portala Aloonline.ba.

Bilans.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here