Home Ekonomija Moguća cijena Galaxy S23 FE obradovat će potencijalne kupce

Moguća cijena Galaxy S23 FE obradovat će potencijalne kupce

0
Moguća cijena Galaxy S23 FE obradovat će potencijalne kupce

Iako se o Samsung Galaxy S23 FE telefonu priča već nekoliko mjeseci, Samsung ovaj telefon još uvijek nije predstavio. Kako god, sada je osvanula njegova moguća cijena u Sjedinjenim Američkim Državama i obradovat će potencijalne kupce ovog telefona.

Samsung Galaxy S21 FE dobit će nasljednika u Samsung Galaxy S23 FE telefonu. Ovaj telefon bit će treći Galaxy FE telefon, a prema najnovijim informacijama mogao bi koštati jeftinije u odnosu na prethodnike.

Prenosi se da će cijena Samsung Galaxy S23 FE telefona u Sjedinjenim Američkim Državama biti 599 dolara, što je 100 dolara jeftinije u odnosu na početnu cijenu Samsung Galaxy S21 FE i Samsung Galaxy S20 FE telefona. Osim toga, bit će jeftiniji 50 dolara u odnosu na početnu cijenu Galaxy S10 Lite, koji je predstavljen prije tri godine. Moguća cijena uređaja na drugim tržištima u ovom trenutku nije poznata.

Samsung Galaxy S23 FE na renderu

Samsung Galaxy S23 FE moguće specifikacije

Samsung Galaxy S23 FE posjedovat će AMOLED ekran dijagonale 6,4“ sa stopom osvježavanja od 120 Hz. Ispod ekrana naći će se skener otiska prsta, dok će ispod poklopca telefona biti smještena baterija kapaciteta 4500 mAh s podrškom za brzo punjenje od 25 W.

Na zadnjoj strani Galaxy S23 FE imat će tri kamere sa glavnim senzorom od 50 MP koji će stići sa OIS podrškom. Pored njega, telefon će nazad imati ultraširoki senzor od 8 MP i telefoto senzor od 12 MP, dok će naprijed biti selfie kamera sa senzorom od 10 MP.

Telefon će stići u dvije verzije čipa. Tako će model sa Exynosom 2200 stići u Evropu, dok će Galaxy S23 FE sa Snapdragon 8+ Gen 1 čipom stići na tržište Sjedinjenih Američkih Država.

IZVOR/SOURCE

Objava Moguća cijena Galaxy S23 FE obradovat će potencijalne kupce prenijeta sa portala Bajtbox.

Bilans.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here