NaslovnicaEkonomijaAERODROM „NIKOLA TESLA“ Izvinili se putnicima zbog neprijatnosti koje su doživjeli

AERODROM „NIKOLA TESLA“ Izvinili se putnicima zbog neprijatnosti koje su doživjeli

Objavljeno:

spot_img

Kompanije su uputile i izvinjenje korisnicima.

Danas je bilo odloženo još osam letova na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“. Oni su se sada oglasili saopštenjem u kojem su objasnili tehničke probleme iz prethodnih dana zbog čega su se putnici suočavali sa višečasovnim čekanjima.

„U jutarnjim satima u četvrtak, 22. juna, beogradski aerodrom se suočio sa tehničkim kvarom na rendgenskom sistemu u Terminalu 2, o čemu je javnost obaveštena. Putnici koji su se u tom periodu zatekli na afektovanim šalterima su preusmereni na šaltere za prijavu na let u Terminalu 1, što je uticalo na brzinu procesa otpreme i odložilo vremena poletanja avio prevoznika u tom periodu.

Po prijavi kvara, nadležne službe su odmah reagovale i kvar je otklonjen u najbržem mogućem roku, oko 10 časova ujutru. Tehnički kvar je uticao na kašnjenje 14 jutarnjih odlaznih letova, od ukupno 113 odlaznih putničkih letova tokom jučerašnjeg dana. Na aerodromu je tog dana realizovano 232 dolaznih i odlaznih putničkih letova.

Napominjemo da aerodrom u ovom periodu još uvek realizuje velike investicione radove na proširenju i modernizaciji aerodromske infrastrukture, uz istovremeno opsluživanje najvećeg obima saobraćaja u istoriji aerodroma. Po završetku radova, očekujemo da konstantnto održavamo visok nivo usluge čemu težimo.

Kompanija BELGRADE Airport se izvinjava svim putnicima na čije je letove uticao jučerašnji tehnički kvar, i prdeuzima sve neophodne aktivnosti da se ovakve situacije svedu na minimum“, stoji u saopštenju.

BONUS VIDEO:

Objava AERODROM „NIKOLA TESLA“ Izvinili se putnicima zbog neprijatnosti koje su doživjeli prenesena sa portala Aloonline.ba.

Bilans.ba

Posljednje objavljeno

Pročitaj i ovo