Home Regija Prigovorio čelniku Općinskog vijeća da je na moru dok hara oluja, ovaj mu je slomio nos?

Prigovorio čelniku Općinskog vijeća da je na moru dok hara oluja, ovaj mu je slomio nos?

0
Prigovorio čelniku Općinskog vijeća da je na moru dok hara oluja, ovaj mu je slomio nos?

U općini Nijemci mještanin Mario Bilandžija optužio je predsjednika Općinskog vijeća Ivana Pandžu da mu je sinoć u kafiću u centru mjesta zadao dva udarca u glavu uslijed čega je zadobio frakturu nosa, piše Vinkulja.hr.

Na sve je reagirao i Pandža.

– Ovako je bilo; stigao sam sinoć s mora s bratom, suprugom i 11-godišnjim sinom te smo nakon toga brati, sin i ja otišli na piće u obližnji kafić. Terasa je bila puna, sjeli smo za stol s vlasnikom. Mario Bilandžija je bio prisutan sa svojim društvom, stol im je bio pun alkoholnih pića. Čim sam sjeo, počelo je dobacivanje s njihovog stola, isključivo s njegove strane, spominjao je mene i moje roditelje i pritom je bio izrazito nepristojan. Nakon 15-20 minuta neprekidnih provokacija od Bilandžijine strane upitao sam ga: „Mario, šta imaš protiv mene, u čemu je problem?”. Nisam uspio ni dovršiti rečenicu, a on je doletio do moga stola, uhvatio me za ruku i u tom komešanju možda sam ga i udario. Bio sam pod velikim stresom i adrenalinom pa ne mogu sa sigurnošću tvrditi. To je trajalo svega nekoliko sekundi, a potom ga je većina prisutnih odvukla izvan terase. On potom uzima kriglu, baca ju prema meni i umalo pogađa u glavu moga sina kojeg sam zaštitio rukom i pritom zadobio ozljedu nadlaktice. Zamolio sam prijatelja da mi sina odvede kući, što je i učinio, a ja sam ostao pričekati policiju – ispričao je Pandža.

Desetak minuta nakon incidenta stigla je i policija.

– Kad je očevid završen, otišao sam i ja kući. Danas oko 11 sati sam pokušao kontaktirati Bilandžiju želeći odgovor na pitanje što je dovelo do takve njegove reakcije, a u konačnici i da si pružimo ruku pomirenja. Smatram kako do ovoga nije ni trebalo doći, jer trebamo još sto godina u ovom selu živjeti zajedno. Znam ga kao dobrog dečka, ne znam što mu se sinoć dogodilo – dodao je Pandža.

Bilandžija (30), inače stočar iz Nijemaca, kaže kako mu je olujno nevrijeme diglo krovove na kući i štalama i kako mu je poravnalo njive pa od usjeva, izgleda, ove godine neće biti ništa.

Navodi kako cijelo mjesto reži na šefa Općinskog vijeća jer, dok su se oni borili s posljedicama oluje, on se ‘praćaka na moru’.

– Pitao sam ga zar mu nije neugodno što nije tu uz nas, no stvari su izmaknule kontroli i on me dvaput udario šakom u glavu – priča Bilandžija za portal Vinkulja.hr.

– Fraktura nosa na dva mjesta. Prijavio sam policiji, naravno. Osim što je predsjednik Općinskog vijeća, Pandža je i carinik te lovac. Kao takav trebao bi biti primjer svima, a ne nasilnik. Očekujem da će institucije obaviti svoj posao, da će biti smijenjen s dužnosti predsjednika Općinskog vijeća, suspendiran na poslu te da će mu biti oduzeto oružje, jer mi je prijetio da ću završiti dva metra pod zemljom. Želim ovo iznijeti u javnost, ako ništa drugo, a ono zbog toga da se ne bi zataškalo – poručio je Bilandžija.



Haber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here