Home Ekonomija Leti s polica – Realme 11 Pro+ ruši rekorde prodaje

Leti s polica – Realme 11 Pro+ ruši rekorde prodaje

0
Leti s polica – Realme 11 Pro+ ruši rekorde prodaje

Kineska kompanija Realme prošlog je mjeseca na domaćem, kineskom tržištu predstavila Realme 11 Pro seriju. Stigla su dva modela Realme 11 Pro i Realme 11 Pro+. Nakon toga, prije par dana ovi modeli stigli su i globalno, a sada stižu informacije o prodaji Realme 11 Pro+ telefona.

Globalni debi ova dva pametna telefona imala su na indijskom tržištu. Realme je prije 2 dana počeo s prodajom ovih telefona u Indiji, a rezultati prodaje za Realme 11 Pro+ su impresivni.

Kako su naveli iz kompanije, Realme je prvog dana prodao čak 60.000 primjeraka ovog telefona. Ovo su impresivne brojke i očigledno je da je telefon naišao na odlične reakcije kupaca.

Ovakva zainteresiranost za Realme 11 Pro+ može se pripisati njegovom upečatljivom dizajnu s vrhunskom završnom obradom od umjetne kože.

Podsjećamo, cijena Realme 11 Pro+ telefona globalno je 530 dolara za verziju sa 12 GB radne memorije (RAM-a) i 512 GB prostora za unutrašnju pohranu. S druge strane, cijena običnog Realme 11 Pro telefona je 400 dolara globalno je 400 dolara za verziju 8/128 GB. Oba stižu u bojama Astral Black, Sunrise Beige i Oasis Green, a dva potonja imaju završnu obradu od veganske kože.

Realme 11 Pro i Realme 11 Pro+ specifikacije

Oba telefona pokreću MediaTek Dimensity 7050 čip. Dizajn telefona je identičan, a to znači kružni modul kamere na zadnjoj strani i zakrivljen AMOLED ekran dijagonale 6,7”, Full HD+ rezolucije i stope osvježavanja od 120 Hz. Oba telefona imaju baterije od 5000 mAh, s tim što Pro+ stiže s podrškom za brzo punjenje od 100 W, dok Realme 11 Pro podržava brzo punjenje od 67 W. Sve detalje o ovim telefonima pročitajte OVDJE.

IZVOR/SOURCE

Objava Leti s polica – Realme 11 Pro+ ruši rekorde prodaje prenijeta sa portala Bajtbox.

Bilans.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here