Home Ekonomija Radionica: Microsoft Azure: Developer Services

Radionica: Microsoft Azure: Developer Services

0
Radionica: Microsoft Azure: Developer Services

Opis:

Pridružite nam se na jednodnevnoj radionici Microsoft Azure platformi i unaprijedite svoje znanje o cloud-u i Microsoft Azure servisima koji se koriste u razvoju softvera!

Da li ste programer koji želi proširiti svoje vještine ili želite upoznati Microsoft Azure platformu iz bliže perspektive? Bez obzira na vašu pozadinu, ova radionica će vam omogućiti da se upoznate sa različitim aspektima Microsoft Azure servisa koji se koriste pri rješavanju problema u razvoju, održavanju i nadogradnji softverskih sistema.

Radionica će obuhvatiti ključne teme vezane za vještine koje su potrebne programerima prilikom rada sa Microsoft Azure servisima, kao što su razvoj aplikacija temeljenih na cloud-u pomoću Azure App Service i Azure Functions, upotreba Azure rješenja za pohranu podataka, implementacija sigurnosnih mjera, rješavanje problema i optimizacija Azure rješenja, implementacija real-time funkcionalnosti i rad sa push notifikacijama, te najbolje prakse u monitoringu rješenja postavljenih na Microsoft Azure platformi.

Kroz interaktivnu radionicu će vas voditi Almir Vuk, iskusni razvojni inžinjer, Microsoft Certified Trainer i Microsoft MVP u kategoriji Developer Technologies. Sa njegovim vođstvom, kroz sedam modula seminara, dobit ćete dragocjeno znanje i praktične primjere iz stvarnog svijeta.

Više o edukaciji


Bilans.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here