Home Magazin Tri savjeta za duže trepavice

Tri savjeta za duže trepavice

0
Tri savjeta za duže trepavice

Jedan od načina jeste i produženje trepavica, pa se nerijetko odlučimo da idemo na razne tretmane kako bi one bile guste i duže. Međutim, njihov izgled možete poboljšati i u kućnoj radinosti uz samo nekoliko savjeta.
1. Koristite bebi puder

Odličan način da “lažirate” gušće i duže trepavice je korišćenje pudera za bebe. I ako ovaj proizvod nije u vašem kupatilu, možda je vrijeme da ga kupite, a ne brinite jer i nije skup.

Prvo nanesite sloj maskare kao i obično, pa četkicu umočite u prah pudera. Prođite potom njom duž trepavica i nanesite još jedan sloj maskare, piše “Society 19”.
2. Upotrebite domaći serum

Još jedan odličan način da dobijete duže i punije trepavice je da koristite domaći serum. Uzmite iste količine devičanskog kokosovog ulja, ulja vitamina E i ricinusovog ulja. Pomiješajte ih u tegli i nanesite na trepavice prije nego što odete u krevet. Vremenom ćete vidjeti lijepe promjene na svojim trepavicama.
3. Nanesite prajmer

Baš kao što koristite prajmer za lice, postoji prajmer za trepavice. Prajmeri ​​manje-više stvaraju osnovni premaz za koji se maskara drži. Pošto već postoji sloj proizvoda na trepavicama, kada se maskara nanese, ona se nagomilava i stvara iluziju dužih trepavica, pišu Nezavisne.

Haber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here