Home Magazin Doktor ove 3 stvari nikada ne bi uradio za života: To je jedno veliko NE

Doktor ove 3 stvari nikada ne bi uradio za života: To je jedno veliko NE

0
Doktor ove 3 stvari nikada ne bi uradio za života: To je jedno veliko NE

Kako kaže, neki od njih su ga preplašili za ceo život. Mnogi su pretrpeli posledice srčanog udara, bili paralizovani ili doživeli smrtni ishod. U videu dr Dejv je kao prvu stvar naveo vožnju motorom.

„Nerealan je broj pacijenata koji su doživeli teške nesreće na motorima i koji su ostali paralizovani i u komi, potpuno u vegetativnom stanju“, objašnjava on. Praktično mladi ljudi od 20 i 30-ak godina zauvek ostanu nepokretni.

„Koliko god da sam adrenalinski zavisnik, nijedan rizik nije vredan toga. Volim svoj život“, rekao je doktor.

Druga stvar koju ovaj doktor izbegava u širokom luku jesu kiropraktičari, prenosi mondo.rs.

„Veliki je broj pacijenata koji sam viđao nakon tretmana vrata kod kiropraktičara, a koji su zadobili disekciju vertebralne arterije i moždani udar ili paralizu“, objašnjava on.

Naime, kiropraktičari mogu da vam trenutno „pomognu“ ali sigurnije da odete na masažu ili uradite par vežbi, kako biste se oslobidili bola u leđima ili vratu.

I za kraj, dr Dejv kaže da nikad ne bi zapalio cigaretu. Dodaje da je viđao više pacijenata nego što može uopšte i da izbroji koji su dobili rak pluća, kao aktivni pušači, piše Krstarica.

Pogledajte doktora u videu:

@theselfevolvingdoc What are three things YOU would not do? #alcohol is an honorary number 4 for me! #medicine #doctorsoftiktok #nursesoftiktok #patient #medstudent #fyp ♬ original sound – Dr. Dave

Haber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here